Tresno Abang Lambe

Versi: Mas Irin

Kembang kang rinonce,
Sarwo endah sawangane
Koyo tresno sing tok gambarake
Nanging kembang mau saikine,
Ning endi parane

Tresno abang lambe,
Sing teko bareng slirane
Biyen koyo tenan- tenan kae
Nanging saknyatane,
Gawe gelo, ing mburine

Opo to sababe,
Kowe tego ninggalake
Ora eling marang kawitane
Tresno mung nyang lambe,
Gawe loro.., saklawase

Aku ra ngerteni,
Rampunge lelakon iki
Katresnan kang suci,
Durung tak temoni

Mbacut opo luput,
Tresnaku sing kanggo kowe
Ra keno dipulung,
Bebasan kari critane
Tresno abang lambe

reff :
Tresno abang lambe,
Sing teko bareng slirane
Biyen koyo tenan- tenan kae
Nanging saknyatane,
Gawe gelo, ing mburine

Opo to sababe,
Kowe tego ninggalake
Ora eling marang kawitane
Tresno mung nyang lambe,
Gawe loro.., saklawase

Aku ra ngerteni,
Rampunge lelakon iki
Katresnan kang suci,
Durung tak temoni
Mbacut opo luput,
Tresnaku sing kanggo kowe
Ra keno dipulung,
Bebasan kari critane
Tresno abang lambe
Tresno abang lambe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *