Kebak Janji

Versi: Mas Mblolo

Endah cahyaning lintang,
Ugo soroting mbulan
Dadi seksi anggonku gawe janji
Yen bengi iki, wis tak keba’i
Sumpahku sing tak tujokke kowe

Percoyo karo aku,
Ra bakal tak blenjani
Katresnanku siji, mung kanggo kowe
Sing dadi seksi, ra biso lali
Lintang mbulan lan ati iki

reff :
Raiso tak gambarake,
Tresnaku iki, selawase…
Bebasan nganti kapan,
Ora bakal, tak tinggalake

reff :
Endah cahyaning lintang,
Ugo soroting mbulan
Dadi seksi anggonku gawe janji
Yen bengi iki, wis tak keba’i
Sumpahku sing tak tujokke kowe

Percoyo karo aku,
Ra bakal tak blenjani
Katresnanku siji, mung kanggo kowe
Sing dadi seksi, ra biso lali
Lintang mbulan lan ati iki

reff :
Raiso tak gambarake,
Tresnaku iki, selawase…
Bebasan nganti kapan,
Ora bakal, tak tinggalake

Percoyo karo aku,
Ra bakal tak blenjani
Katresnanku siji, mung kanggo kowe
Sing dadi seksi, ra biso lali
Lintang mbulan lan ati iki

Sing dadi seksi, ra biso lali
Lintang mbulan lan ati iki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *