Pangrintihing Ati

Versi: YUlie Nuk’e

NALIKO AKU MOCO, ISINE LAYANGMU
SAK DETIK ROSO MANDHEG JANTUNGKU
PETENG PIKIR IKI, NETES ELUH NING PIPI
RA NGIRO KOWE TEGO, PUPUS KATRESNANKU IKI

PANGRINTIHING ATIKU, KEPINGIN KETEMU
KANGGO NGUDHARI RUWETING LAKU
PANAS KANG SUMELEH, ING SANUBARIKU
SURASANMU, AKU MBURU BONDOMU

reff:
AKU.. IKI.., WA..NITO..
SING ORA TAU NGEGUNGKE KARO KABEH BONDHO ING DUNYO
AKU.. IKI.., WA..NITO..
MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE KATRESNANE SOKO PRIYO
OJO KABEH WANITO, OJO DIANGGEP PODO

reff:
PANGRINTIHING ATIKU, KEPINGIN KETEMU
KANGGO NGUDHARI RUWETING LAKU
PANAS KANG SUMELEH, ING SANUBARIKU
SURASANMU, AKU MBURU BONDOMU

reff:
AKU.. IKI.., WA..NITO..
SING ORA TAU NGEGUNGKE KARO KABEH BONDHO ING DUNYO
AKU.. IKI.., WA..NITO..
MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE KATRESNANE SOKO PRIYO
OJO KABEH WANITO, OJO DIANGGEP PODO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *