Pati Geni (reny farida)

Versi: Reny Farida

Manuk ulung tulungono,
Kangen iki sampekeno
Isun kari bingung,
Koyo wader keneng tubo

Timun gantung,
Sun labui awak riko
Masio urip iki
Gantung nyowo sun lilakeno

Gadhung mrambat, sing gelawat
Sing biso sambat,
Ngitungi dino kapan
Sampek dalu, kantru-kantru

Wis kadung ati iki, riko taleni
Sewu sumpah kari betah,
Riko dewek, luput janji

reff :
Gunung raung, sepiro duwure
Arep sun langkahi, seru kangene
Sun puasani, ngebleng pati geni
Kecaruko sisik melik, kembange ati

Setan paran, hang nemplek dyane
Sampek lali, nang semayane
Ojo mangan sawine, mangano kelembene

Ojo iling saikine, ilingo bengene
Wong loro, dulang-dulangan
Sak piring, ajang keloronan

reff :
Gunung raung, sepiro duwure
Arep sun langkahi, seru kangene
Sun puasani, ngebleng pati geni
Kecaruko sisik melik, kembange ati

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *