Anget Anget Susu


Ciptaan : Wanbo Plembon
Vokal : Yulie Nuk’e feat Paijo Londo
Produksi : GPS Production

Lk :
DIK ADIK, NDANG CEPET DIK
ORA KANTI ANGGONE AKU NGENTENI
SOYO WENGI, HOWONE SOYO ADHEM
SING TAK JALUK ANGET-ANGETAN WAE

Pr :
Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

reff :
Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

reff :
Pr :
Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

reff :
Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=cA8jQPMLxCs

[versi: lyric]
[ar: Yuli Nuk’e & Paijo Londo]
[ti: Anget Anget Susu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:09]
[00:01.81]Anget Anget Susu
[00:06.81]Ciptaan : Wanbo Plembon
[00:09.81]Versi : Yulie Nuk’e feat Paijo Londo
[00:12.81]
[00:15.81]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:18.81]
[00:25.81]***
[00:26.81]**
[00:27.81]*
[00:28.66]DIK ADIK, NDANG CEPET DIK
[00:32.72]ORA KANTI ANGGONE AKU NGENTENI
[00:37.41]SOYO WENGI, HOWONE SOYO ADHEM
[00:41.41]SING TAK JALUK ANGET-ANGETAN WAE
[00:47.59]Mas mas, niki lho mas
[00:50.90]Pesenane wedang anget susu jahe
[00:55.85]Mas mas, nanging ampun ngoten mas
[00:59.37]Aku isin yen terus dipandeng wae
[01:03.80]Anget Anget Susu, Gulone Gulo Batu
[01:08.22]ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
[01:12.85]Anget Anget Jahe, Diombe Sore Sore
[01:16.54]Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane
[01:24.36]
[01:27.55]***
[01:28.55]**
[01:29.55]*
[01:30.55]Tuku gethuk mas, ono kutho solo
[01:35.29]Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
[01:39.73]NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
[01:45.42]YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
[01:48.54]WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…
[01:51.42]
[02:10.33]***
[02:11.33]**
[02:12.33]*
[02:13.33]Mas mas, niki lho mas
[02:18.94]Pesenane wedang anget susu jahe
[02:23.81]Mas mas, nanging ampun ngoten mas
[02:27.19]Aku isin yen terus dipandeng wae
[02:33.06]Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
[02:36.44]ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
[02:41.01]Anget Anget Jahe, Diombe Sore Sore
[02:44.82]Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane
[02:50.13]
[02:58.44]Tuku gethuk mas, ono kutho solo
[03:03.08]Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
[03:09.32]NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
[03:13.07]YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
[03:16.20]WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…
[03:18.30]Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
[03:22.60]ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
[03:26.98]Anget Anget Jahe, Diombe Sore Sore
[03:30.80]Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane
[03:35.99]
[03:41.36]***
[03:41.36]**
[03:43.36]*
[03:44.36]Tuku gethuk mas, ono kutho solo
[03:49.17]Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
[03:53.74]NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
[03:58.80]YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
[04:02.18]WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…
[04:07.30]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s