Anget Anget Susu

Versi: Yulie Nuk’e ft. Paijo Londo

Lk :
DIK ADIK, NDANG CEPET DIK
ORA KANTI ANGGONE AKU NGENTENI
SOYO WENGI, HOWONE SOYO ADHEM
SING TAK JALUK ANGET-ANGETAN WAE

Pr :
Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

reff :
Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

reff :
Pr :
Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

reff :
Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *