Widodari Mbengi

Versi: Wawan Jembet

Biyen pancen ono roso,
Sing tak pendem ning atiku
Saiki lungo ilang roso,
Tak lalekno tresno tresnamu

Kowe pancen widodari mbengi,
Kenopo kowe mekso ketemu
Aku rak pengen loro atiku,
Yen wis tresno kok tinggal lungo

Angin mbengi, kandani atiku
Kudu piye ngadepi, roso iki
Aku lan sliramu, ra mungkin dadi siji
Koyo lengo, nyampur karo banyu
Lintang-lintang, ojo nggur sadermo nyawang
Aku bingung, mikirke roso iki

Yen srengengene lungo bali,
Bulane teko ganti mbengi
Sliramu nggudo liwat ngimpi-ngimpi,
Ngudoroso kangenku iki

reff:
Kowe pancen widodari mbengi,
Kenopo kowe mekso ketemu
Aku rak pengen loro atiku,
Yen wis tresno kok tinggal lungo

Angin mbengi, kandani atiku
Kudu piye ngadepi, roso iki
Aku lan sliramu, ra mungkin dadi siji
Koyo lengo, nyampur karo banyu
Lintang-lintang, ojo nggur sadermo nyawang
Aku bingung, mikirke roso iki

Yen srengengene lungo bali,
Bulane teko ganti mbengi
Sliramu nggudo liwat ngimpi-ngimpi,
Ngudoroso kangenku iki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *