Terminal Gagak Rimang

Versi: Wawan Jembet

Sumisih lungo gawe atiku,
Loro rasane tembus ning dodo
Saben wengi tansah tak kanti,
Yen awan aku tansah kelingan

Opo wis pancen iki garis uripku,
Tresnaku mesti kelunto-lunto
Sabendino nggo ngitung wektu,
Wis pirang taun anggonku nunggu

reff :
Ning kene sayang,
Aku tansah ngenteni tekamu
Terminal gagak rimang,
Terminal blora sing dadi kenangan

Ning kene sayang,
Aku tansah ndedonga saben wektu
Dongaku, mugo-mugo enggal ketemu

Yen kowe kelingan, enggal-enggalo bali
Yen ra bali mbokyo kirimo warto
Yo ben atiku tenang,
Dadine tresnaku ora ngambang

reff :
Ning kene sayang,
Aku tansah ngenteni tekamu
Terminal gagak rimang,
Terminal blora sing dadi kenangan

Ning kene sayang,
Aku tansah ndedonga saben wektu
Dongaku, mugo-mugo enggal ketemu

Sumisih lungo gawe atiku,
Loro rasane tembus ning dodo
Saben wengi tansah tak kanti,
Yen awan aku tansah kelingan

Opo wis pancen iki garis uripku,
Tresnaku mesti kelunto-lunto
Sabendino nggo ngitung wektu,
Wis pirang taun anggonku nunggu
Wis pirang taun anggonku nunggu

2 comments

  • IMRON HANAFI nama dalam dunia hiburan hanafijaya

    Selamat siang, apakah lagu ini bisa saya nyanyikan di dalam nada baru??
    HANAFI JAYA dari BLORA untuk indonesia
    08986999999

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *