Stasiun Kutoarjo

Versi: Dul Giman

Saiki sliramu tak tunggu,
Neng stasiun kutoarjo..
Jare sido arep mulih,
Numpak sepur sawunggaling..

Aduh duh seneng atiku,
Arep ketemu karo sliramu..
Wis suwe ora ketemu,
Kangen banget karo sliramu..

Kae sepure wis teko,
Neng stasiun kutoarjo..
Tak tunggu neng lawang metu,
Aduh duh ra sabar atiku..

Aku koyo ra percoyo,
Sliramu digandeng wong liyo..
Loro tenan atiku,
Sliramu tego karo aku..

Aku iki salahe opo,
Sliramu gandeng karo wong liyo..
Ati seneng dadine gelo,
Neng stasiun kutoarjo..

reff:
Saiki sliramu tak tunggu,
Neng stasiun kutoarjo..
Jare sido arep mulih,
Numpak sepur sawunggaling..

Aduh duh seneng atiku,
Arep ketemu karo sliramu..
Wis suwe ora ketemu,
Kangen banget karo sliramu..

Kae sepure wis teko,
Neng stasiun kutoarjo..
Tak tunggu neng lawang metu,
Aduh duh ra sabar atiku..

Aku koyo ra percoyo,
Sliramu digandeng wong liyo..
Loro tenan atiku,
Sliramu tego karo aku..

Aku iki salahe opo,
Sliramu gandeng karo wong liyo..
Ati seneng dadine gelo,
Neng stasiun kutoarjo..

Saiki sliramu tak tunggu,
Neng stasiun kutoarjo..
Wis suwe ora ketemu,
Kangen banget karo sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *