Tatu

Versi: Reny Farida

Durung asat banyu moto iki,
Ngembung eluh, raino lan bengi
Riko gawe maning loro ati,
Tatune ati sun durung mari

Sun kari dipiloro,
Urip koyo, sing gandolan nyowo
Timbang isun gedigi,
Matio no kang isun abeti

Gering awak sun sing kurang mangan
Ati bingung pikiran ngelayung
Sampek kapan sun urip gedigi,
Sing ono hang biso sun sambati,
Tatune ati

reff :
Keseron riko, ngeloro ati
Mentolo batin sun nelongso

Kadhung bengen isun weruh gedigi,
Sing arep isun munggah rabi
Serto saiki sun lakoni,
Rasane koyo ring njero geni

Urip koyo kepingin mati,
Myakne riko lego maruh ati

Kakang sun njaluk sepuro,
Tekan kene, sun mbarengi riko
Mulo iki dudu salah riko,
Tapi isun sing duwe rupo,
Isun nelongso

reff :
Keseron riko, ngeloro ati
Mentolo batin sun nelongso

Kadhung bengen isun weruh gedigi,
Sing arep isun munggah rabi
Serto saiki sun lakoni,
Rasane koyo, ring njero geni

Urip koyo kepingin mati,
Myakne riko lego maruh ati

Durung asat banyu moto iki,
Ngembung eluh, raino lan bengi
Riko gawe maning loro ati,
Tatune ati sun durung mari

Sun kari dipiloro,
Urip koyo, sing gandolan nyowo
Timbang isun gedigi,
Matio no kang isun abeti

Gering awak sun sing kurang mangan
Ati bingung pikiran ngelayung
Sampek kapan sun urip gedigi,
Sing ono hang biso sun sambati,
Tatune ati

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *