Cungur Belang

Versi: Dian Anic

Damar cilik ning wuwungan,
Melip melius sing kadoan
Ati ketarik ning kakang
Panik ning pikiran,
Demen bli kejagan

Wong lanang cungure belang,
Sifate doyan demenan
Janji manis kanggo modal,
Wis bosen ditinggal,
Ditinggal mian

reff :
Lamuna cinta, bisa diurupi
Luruh demenan, sing ora nyakiti

Demen wong lanang,
Tambane wong lanang
Diputus cinta,
Luruh gandengan anyaran

Sing ngetan balike ngulon,
Tiwas edan bli kelakon
Sengsara sing tek niati,
Angger ora putih tepung dadi siji

reff :
Lamuna cinta, bisa diurupi
Luruh demenan, sing ora nyakiti

Demen wong lanang,
Tambane wong lanang
Diputus cinta,
Luruh gandengan anyaran

Wong lanang cungure belang,
Sifate doyan demenan
Janji manis kanggo modal,
Wis bosen ditinggal,
Ditinggal mian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *