Cukcak Lanang

Versi: Dian Anic

Wong lanang, kumise dawa siji
Sifate, tukang bebodong rabi
Bengi sering ngloyong,
Rada doyan wadon

Manuke, manuke cukcak lanang
Mabure, ning anjang-anjang kacang
Pengen ganti lanang,
Sing bener lan sing sayang

reff :
Bene kula nyandang, sampe bahenol
Angger laki mlengos, bli nyenggol-nyenggol, nggol, nggoll

Imane wong wadon, sekulit bawang
Yen laki demenan, duh ora tahan
Larane panase, bli kejagan

Manuke, manuke cukcak lanang
Mabure, ning anjang-anjang kacang
Pengen ganti lanang,
Sing bener lan sing sayang

reff :
Bene kula nyandang, sampe bahenol
Angger laki mlengos, bli nyenggol-nyenggol, nggol, nggoll

Imane wong wadon, sekulit bawang
Yen laki demenan, duh ora tahan
Larane panase, bli kejagan

Wong lanang, kumise dawa siji
Sifate, tukang bebodong rabi
Bengi sering ngloyong,
Rada doyan wadon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *