Tinggal Nembung

Lirik Lagu Jawa Sanguturu ke-1700 Tinggal Nembung
Versi: Dul Giman

Lk :
PRING BAMBU WULUNG,
DITANDUR NING KAMPUNG-KAMPUNG
Pr :
MAS, OJO BINGUNG
OPO TOH SING AREP MBOK TEMBUNG

Lk :
DIK, NJALUK GUNUNG
LAN MADU SING NING TEMPURUNG
Pr :
MAS, OJO MUTUNG
YEN KAREPMU KUWI TAK BENDHUNG

Lk :
LHA NING OPO KOWE MAU NAWANI
LHA NING OPO KOWE SAIKI MBLENJANI
LHA NING OPO KOWE MAU NAWARI
LHA NING OPO KOWE SAIKI KOK MLEROKI

reff :
Pr :
E E E E DIKE’I ATI
E E KANGMAS MALAH NGROGOH REMPELO
E E E E DIKE’I PIPI,
KANGMAS KOK TERUS NJALUK SING NEKO-NEKO

Lk :
DIK DIK DIK, YEN WIS SEHATI
DUWEKMU KUWI AREP DINGGO SOPO
Pr :
YO NGGO KANGMAS SING WIS NING ATI
SARATE YEN AKU WIS DADI BOJOMU
KANGMAS NJALUK GUNUNG, NGLANGI NING TELOGO MADUKU
KANGMAS TINGGAL NEMBUNG OPO WAE TAK TURUTI

reff :
Lk :
DIK, NJALUK GUNUNG
LAN MADU SING NING TEMPURUNG
Pr :
MAS, OJO MUTUNG
YEN KAREPMU KUWI TAK BENDHUNG

Lk :
LHA NING OPO KOWE MAU NAWANI
LHA NING OPO KOWE SAIKI MBLENJANI
LHA NING OPO KOWE MAU NAWARI
LHA NING OPO KOWE SAIKI KOK MLEROKI

reff :
Pr :
E E E E DIKE’I ATI
E E KANGMAS MALAH NGROGOH REMPELO
E E E E DIKE’I PIPI,
KANGMAS KOK TERUS NJALUK SING NEKO-NEKO

Lk :
DIK DIK DIK, YEN WIS SEHATI
DUWEKMU KUWI AREP DINGGO SOPO
Pr :
YO NGGO KANGMAS SING WIS NING ATI
SARATE YEN AKU WIS DADI BOJOMU
KANGMAS NJALUK GUNUNG, NGLANGI NING TELOGO MADUKU
KANGMAS TINGGAL NEMBUNG OPO WAE TAK TURUTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *