Gandul Pati

Versi: Nonik Aprilia

Jarwo nendro narendro wyakso ngalengko
Paribasane yen kutho mowototo
Paribasane lamun deso mowocoro
Gadhing gajah patil lele loreng macan
Najan pati ugo duwe pepethingan

Sego gandul, tinemu ing saben papan
Wiwit sore tengah wengi, nganti tekan wanci enjang
Rakyat cilik lan pejabat, mesthi kenal sego gandul
Segane sego gandul, nyoto mligi bedo roso
Segane gandul pati, rego murah tur piroso

Tumbar jinten manis jangan mrico santen,
Kecap jahe bumbu liyo sak cukupe
Lawuh empal daging sapi ngambrah-ambrah
Sego gandul jajan ciri tlatah pati

reff:
Paribasane yen kutho mowototo
Paribasane lamun deso mowocoro
Gadhing gajah patil lele loreng macan
Najan pati ugo duwe pepethingan

Sego gandul, tinemu ing saben papan
Wiwit sore tengah wengi, nganti tekan wanci enjang
Rakyat cilik lan pejabat, mesthi kenal sego gandul
Segane sego gandul, nyoto mligi bedo roso
Segane gandul pati, rego murah tur piroso

Tumbar jinten manis jangan mrico santen,
Kecap jahe bumbu liyo sak cukupe
Lawuh empal daging sapi ngambrah-ambrah
Sego gandul jajan ciri tlatah pati

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *