Gandul Pati



Versi: Nonik Aprilia

Jarwo nendro narendro wyakso ngalengko
Paribasane yen kutho mowototo
Paribasane lamun deso mowocoro
Gadhing gajah patil lele loreng macan
Najan pati ugo duwe pepethingan

Sego gandul, tinemu ing saben papan
Wiwit sore tengah wengi, nganti tekan wanci enjang
Rakyat cilik lan pejabat, mesthi kenal sego gandul
Segane sego gandul, nyoto mligi bedo roso
Segane gandul pati, rego murah tur piroso

Tumbar jinten manis jangan mrico santen,
Kecap jahe bumbu liyo sak cukupe
Lawuh empal daging sapi ngambrah-ambrah
Sego gandul jajan ciri tlatah pati

reff:
Paribasane yen kutho mowototo
Paribasane lamun deso mowocoro
Gadhing gajah patil lele loreng macan
Najan pati ugo duwe pepethingan

Sego gandul, tinemu ing saben papan
Wiwit sore tengah wengi, nganti tekan wanci enjang
Rakyat cilik lan pejabat, mesthi kenal sego gandul
Segane sego gandul, nyoto mligi bedo roso
Segane gandul pati, rego murah tur piroso

Tumbar jinten manis jangan mrico santen,
Kecap jahe bumbu liyo sak cukupe
Lawuh empal daging sapi ngambrah-ambrah
Sego gandul jajan ciri tlatah pati
———————-
[ver: lyrics]
[id: hownahci]
[ar: Nonik Aprilia]
[ti: Gandul Pati]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.01]Gandul Pati
[00:00.01]by: Nonik Aprilia
[00:23.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]Jarwo nendro narendro wyakso ngalengko
[00:37.98]Paribasane yen kutho mowototo
[00:45.41]Paribasane lamun deso mowocoro
[00:53.39]Gadhing gajah patil lele loreng macan
[01:00.45]Najan pati ugo duwe pepethingan
[01:08.87]Sego gandul,
[01:10.58]tinemu ing saben papan
[01:15.17]Wiwit sore tengah wengi,
[01:18.55]nganti tekan wanci enjang
[01:23.42]Rakyat cilik lan pejabat,
[01:27.23]mesthi kenal sego gandul
[01:31.03]Segane sego gandul,
[01:34.49]nyoto mligi bedo roso
[01:38.93]Segane gandul pati,
[01:42.42]rego murah tur piroso
[01:48.09]
[01:49.15]Tumbar jinten manis jangan mrico santen,
[01:56.64]Kecap jahe bumbu liyo sak cukupe
[02:05.13]Lawuh empal daging sapi ngambrah-ambrah
[02:12.99]Sego gandul jajan ciri tlatah pati
[02:20.48]
[02:49.02]>>>
[02:50.02]>>
[02:51.02]>
[02:52.02]Paribasane yen kutho mowototo
[03:00.22]Paribasane lamun deso mowocoro
[03:07.64]Gadhing gajah patil lele loreng macan
[03:15.13]Najan pati ugo duwe pepethingan
[03:24.36]Sego gandul,
[03:25.99]tinemu ing saben papan
[03:30.23]Wiwit sore tengah wengi,
[03:33.79]nganti tekan wanci enjang
[03:38.28]Rakyat cilik lan pejabat,
[03:42.09]mesthi kenal sego gandul
[03:46.20]Segane sego gandul,
[03:49.82]nyoto mligi bedo roso
[03:53.82]Segane gandul pati,
[03:57.56]rego murah tur piroso
[04:03.11]
[04:04.11]Tumbar jinten manis jangan mrico santen,
[04:11.23]Kecap jahe bumbu liyo sak cukupe
[04:19.71]Lawuh empal daging sapi ngambrah-ambrah
[04:27.64]Sego gandul jajan ciri tlatah pati
[04:38.45]
—————
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Gandul Pati

  1. Bukan “lawuh entah”….yang benar “Lawuh empal”
    Lagu ini diciptakan oleh Bapak Witono,SH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s