Congkrah

Versi: Ria Armenita ft. Lukito

Pr :
Mas, iki pesen seko sopo mas
Tulisane diwoco, nyeseke dodo
Nganggo sayang-sayangan, wani ngejak kangsenan
Iki mesthi, sms soko wedo’an

Lk :
Dik, aku dewe ora ngerti dik
Soko sopo pesen sing kok maksud kuwi
Kowe ojo cuwiyo, aku ora suloyo
Wani sumpah sik, mbok dirubung wanito

reff :
Pr :
Ojo selak mas[ora ora], ojo goro mas[iyo iyo]
Yen konangan suloyo, tak tinggal lungo
Lk :
Ojo nesu dik[wis ben], ojo lungo dik[suwer]
Yen kademen, turuku njur karo sopo

reff :
Pr :
Mas, iki pesen seko sopo mas
Tulisane diwoco, nyeseke dodo
Nganggo sayang-sayangan, wani ngejak kangsenan
Iki mesthi, sms soko wedo’an

Lk :
Dik, aku dewe ora ngerti dik
Soko sopo pesen sing kok maksud kuwi
Kowe ojo cuwiyo, aku ora suloyo
Wani sumpah sik, mbok dirubung wanito

reff :
Pr :
Ojo selak mas[ora ora], ojo goro mas[iyo iyo]
Yen konangan suloyo, tak tinggal lungo
Lk :
Ojo nesu dik[wis ben], ojo lungo dik[suwer]
Yen kademen, turuku njur karo sopo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *