Stasiun Tugu (dimas tedjo)



Versi: Dimas Tedjo

Ing wengi iku,
Nalikane aku pisan ketemu..
Tak untapake sliramu pamit aku,
Pamitmu bali neng kuthomu..

Sepining ati,
Nalikane ing wengi kuwi..
Ora ngiro tumetes eluh ing pipi,
Duh sliramu kapan bali..

Kusumaning ati,
Amung dungo lan amung pamuji..
Kutho ngayogja kang tansah ngancani,
Sepining roso ati iki..

Stasiun tugu,
Sing dadi seksi kang bisu..
Mugo-mugo sliramu eling aku,
Kapan kondurmu tak tunggu..

reff:
Ing wengi iku,
Nalikane aku pisan ketemu..
Tak untapake sliramu pamit aku,
Pamitmu bali neng kuthomu..

Sepining ati,
Nalikane ing wengi kuwi..
Ora ngiro tumetes eluh ing pipi,
Duh sliramu kapan bali..

Kusumaning ati,
Amung dungo lan amung pamuji..
Kutho ngayogja kang tansah ngancani,
Sepining roso ati iki..

Stasiun tugu,
Sing dadi seksi kang bisu..
Mugo-mugo sliramu eling aku,
Kapan kondurmu tak tunggu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: zuzubici]
[ar: Dimas Tedjo]
[ti: Stasiun Tugu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:00.02]Stasiun Tugu
[00:00.02]by : Dimas Tedjo
[00:31.02]
[00:33.02]>>>
[00:34.02]>>
[00:35.02]>
[00:36.02]Ing wengi iku,
[00:40.80]Nalikane aku pisan ketemu..
[00:48.23]Tak untapake sliramu pamit aku,
[00:55.16]Pamitmu bali neng kuthomu..
[01:02.10]
[01:04.78]Sepining ati,
[01:09.59]Nalikane ing wengi kuwi..
[01:16.57]Ora ngiro tumetes eluh ing pipi,
[01:24.50]Duh sliramu kapan bali..
[01:30.74]
[01:33.73]Kusumaning ati,
[01:38.54]Amung dungo lan amung pamuji..
[01:46.59]Kutho ngayogja kang tansah ngancani,
[01:53.89]Sepining roso ati iki..
[01:59.69]
[02:02.53]Stasiun tugu,
[02:06.90]Sing dadi seksi kang bisu..
[02:14.57]Mugo-mugo sliramu eling aku,
[02:21.56]Kapan kondurmu tak tunggu..
[02:27.74]
[02:53.02]>>>
[02:54.02]>>
[02:55.02]>
[02:56.02]Ing wengi iku,
[03:01.13]Nalikane aku pisan ketemu..
[03:08.26]Tak untapake sliramu pamit aku,
[03:13.87]Pamitmu bali neng kuthomu..
[03:20.18]
[03:22.05]Sepining ati,
[03:26.67]Nalikane ing wengi kuwi..
[03:33.72]Ora ngiro tumetes eluh ing pipi,
[03:40.39]Duh sliramu kapan bali..
[03:46.20]
[03:48.57]Kusumaning ati,
[03:53.19]Amung dungo lan amung pamuji..
[04:01.11]Kutho ngayogja kang tansah ngancani,
[04:07.54]Sepining roso ati iki..
[04:13.15]
[04:15.65]Stasiun tugu,
[04:19.46]Sing dadi seksi kang bisu..
[04:27.44]Mugo-mugo sliramu eling aku,
[04:33.56]Kapan kondurmu tak tunggu..
[04:39.99]
————–
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Stasiun Tugu (dimas tedjo)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s