Nelongso (sri widadi)

Versi: Sri Widadi

Biyen ngendiko,
Yen bakal ora pewe? ben koyo ngopo..
Sumpah prasetyo,
Kanthi tulusing atimu..

Ning saikine,
Sliramu dene tikel ninggalke aku..
Janji-janjimu,
Anane mung lamis wae..

Yen to kembang wis kadhung dipetik,
Bakal ilang sari lan madune..
Koyo ngopo sedihing atiku,
Nelongso.., ora tak nyono..

Pungkasane
Mung dadi sedihing ati..
Keno kagodha,
Kenyo ayu luwih mudo..

reff :
Yen to kembang wis kadhung dipetik,
Bakal ilang sari lan madune..
Koyo ngopo sedihing atiku,
Nelongso.., ora tak nyono..

Pungkasane
Mung dadi sedihing ati..
Keno kagodha,
Kenyo ayu luwih mudo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *