Tunggak Jati

Versi: Koes Plus

Sopo kang mirengake, dawuh iku mbiyene
Sajak mung ece-ece, opo yo tenane
Iku mau critane, kito kabeh kang nggawe
Jati opo jarak’e, sumonggo kersane

Tunggak jarak mblarak, tunggak jati semi
Disirami dijogo kang titi
Tunggak jarak mblarak, tunggak jati semi
Jati tuwo, cagak’e pendopo

Tegese tembung jarak, sejane mulangsara’
Tegese tembung jati, sejane mukti

reff :
Tunggak jarak mblarak, tunggak jati semi
Disirami dijogo kang titi
Tunggak jarak mblarak, tunggak jati semi
Jati tuwo, cagak’e pendopo

Tunggak jarak mblarak, tunggak jati semi
Disirami dijogo kang titi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *