Tembang Kangen (john pasta)

Versi: John Pasta

Wis ono pirang taun,
Suwene ora ketemu..
Kepiye kabare, kowe kabeh sing ning kene
Opo isih podo iling karo aku..

Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi..
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng..

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu senen..g
Ojo digawe susah,
Urip pisan, ayo digawe sing bungah..

Tak jaluk podo tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem..
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..

reff :
Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi..
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng..

Yen kowe kabeh podo seneng,
Aku dewe yo melu seneng..
Ojo digawe susah,
Urip pisan, ayo digawe sing bungah..

Tak jaluk podo tentrem ayem,
Nggonku nyawang yo melu ayem..
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..
Ayo podo barengan tetembangan,
Kanggo tombo ati kangen..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *