O Hallo

Versi: Favourite’s Group

HOHO HALLO, KOK IJIK ELING AKU
HOHO HALLO, OPO WE KABARMU
YO SYUKUR, KOWE BISO METHU’I
PRIYO SING DADI ANGENING ATIMU

AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
YEN NYAWANG KOWE SAIKI
AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
NYEKSENI URIPMU MULYO
SANAJAN, SEPRENE AKU TANSAH
KEBAK SENGSORO SAKWISE LUNGAMU

SAKJANE AKU KUDU NGAKONI,
ING NDUNYO, RAONO SING LANGGENG
TRESNAMU, AREP TAK GOWO MATI
SANAJAN MOKAR BISO NGREBUT KOWE

AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
YEN NYAWANG KOWE SAIKI
AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
NYEKSENI URIPMU MULYO
SANAJAN, SEPRENE AKU TANSAH
KEBAK SENGSORO SAKWISE LUNGAMU

reff :
AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
YEN NYAWANG KOWE SAIKI
AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
NYEKSENI URIPMU MULYO
SANAJAN, SEPRENE AKU TANSAH
KEBAK SENGSORO SAKWISE LUNGAMU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *