Memelas Temen Wong Kuwi

Versi: Koes Plus

Memelas temen wong kuwi,
Lali pepadhange
Ngalor lan ngidul parane,
Sak kersane dewe

Memelas temen wong kuwi,
Dudu sandhangane
Sopo tan kerso maringi,
Terangi jerone

Ing endi dununge, ing endi parane
Goleko sumbere, dewe-dewe

reff :
Ing endi dununge, ing endi parane
Goleko sumbere, dewe-dewe

Memelas temen wong kuwi,
Lali pepadhange
Ngalor lan ngidul parane,
Sak kersane dewe

Memelas temen wong kuwi,
Dudu sandhangane
Sopo tan kerso maringi,
Terangi jerone
Memelas temen wong kuwi