Tali Tresno

Versi: Nining

Ora kroso wis sewindu,
Sliramu brayan karo aku
Ning seprine yek durung duwe,
Bebaden kang nambah tuwining tresno

Nadyan pisan ora nate,
Sliramu ora melehake
Nanging uwis dadi sifat wanito,
Roso isin lan iwuh tetep ono

Pancen pancen nyoto,
Yen sliramu, satrio kang utomo
Nyatane tresnamu, marang aku, ora sudo
Lahir batin, jroning ati, ora gelo
Nadyan urip sabendino, lorolopo aku lilo

Ora kroso wis sewindu,
Sliramu brayan karo aku
Ning seprine yek durung duwe,
Bebaden kang nambah tuwining tresno

Nadyan pisan ora nate,
Sliramu ora melehake
Nanging uwis dadi sifat wanito,
Roso isin lan iwuh tetep ono

reff :
Pancen pancen nyoto,
Yen sliramu, satrio kang utomo
Nyatane tresnamu, marang aku, ora sudo
Lahir batin, jroning ati, ora gelo
Nadyan urip sabendino, lorolopo aku lilo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *