Tombo Kangen (nonik aprilia)


Nonik Aprilia_Ririt Rengganis
Versi: Nonik Aprilia, Ririt Rengganis, Ndari

Mas opo wis lali sliramu,
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe, ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu,
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo, kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane, wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono, yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali,
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi, durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

reff :
Mas opo wis lali sliramu,
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe, ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu,
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo, kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane, wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono, yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali,
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi, durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari
——————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=oh5Hxyyecs8

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s