Atiku Kasmaran

Versi: Harris Senopati

Aku tansah setyo ngenteni,
Tresno sejati..
Nggudho ati ing saben wengi,
Pepujaning ati..

Besuk kapan biso katekan,
Ing kasunyatan..
Mugo biso andum katresnan,
Urip bebarengan..

Gawang-gawang mung tekan dalan,
Arep matur ati ra tekan..
Wedi yen biso ra kalegan,
Sidone mung kawirangan..

Nadyan nyawang kroso deg-degan,
Tansah kelingan..
Sliramu mung dadi pikiran,
Atiku kasmaran..

reff :
Aku tansah setyo ngenteni,
Tresno sejati..
Nggudho ati ing saben wengi,
Pepujaning ati..

Besuk kapan biso katekan,
Ing kasunyatan..
Mugo biso andum katresnan,
Urip bebarengan..

Gawang-gawang mung tekan dalan,
Arep matur ati ra tekan..
Wedi yen biso ra kalegan,
Sidone mung kawirangan..

Nadyan nyawang kroso deg-degan,
Tansah kelingan..
Sliramu mung dadi pikiran,
Atiku kasmaran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *