Angin Paramaribo

Versi: Didi Kempot

Sepi ning wengi iki, aku dewe
Mung tansah eling, karo kowe
Angin paramaribo, tansah ngelingake
Ugo ra bakal, lali karo kowe

Aku kangen kowe, suk awan wengi sore
Aku kangen kowe, ayu aku ning kene
Aku kangen kowe, entenono sak tekane
Aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

Kangen kangen yen aku kangen,
Ngenteni kowe aku ning kene
Eling alismu eling pipimu,
Ugo eling kuwi ayune cah ayu
Ning kene kangen, atiku kangen
Mung eling kowe cah ayu

Sepi ning wengi iki, aku dewe
Mung tansah eling, karo kowe
Angin paramaribo, tansah ngelingake
Ugo ra bakal, lali karo kowe

Aku kangen kowe, suk awan wengi sore
Aku kangen kowe, ayu aku ning kene
Aku kangen kowe, entenono sak tekane
Aku kangen kowe, aku kangen karo kowe…

Pr : Aku kangen mas, aku kangen ngenteni kowe
Aku ning kene….

reff :
Aku kangen kowe, suk awan wengi sore
Aku kangen kowe, ayu aku ning kene
Aku kangen kowe, entenono sak tekane
Aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

[Aku kangen kowe], entenono sak tekane
[Aku kangen kowe], ayu aku ning kene
[Aku kangen kowe], entenono sak tekane
[Aku kangen kowe], aku kangen karo kowe

Kangen [aku kangen, aku kangen],karo kowe
[Aku kangen] karo kowe
[Aku kangen, kowe…]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *