Wis Kangen

Versi: Tio

Wis kangen, suwe ra ketemu
Wis kangen, marang awakmu
Kelingan, biyen ngecup pipimu

Saiki, opo wis lali
Janjimu, yen aku bali
Sabar ngenteni, mbangun tresno iki

Kangen wis kangen, kangen rangkul awakmu
Kangen wis kangen, kangen ngelus rambutmu
Awakmu, mugo-mugo, ora tambah kemayu

Mbulan lintang mesakno aku,
Seksenono roso kangenku
Padhangono anggonku mlaku,
Nganti tekan nggonmu cah ayu

Kabarmu, gek kepiye
Tak suwun, apik wae
Wis suwe, ninggal kowe
Opo wisih, mbok kangenke

reff :
Yen awan, mangan ra kolu
Yen wengi, raiso turu
Esemmu manis, mung ngetoki aku

Kangen wis kangen, kangen rangkul awakmu
Kangen wis kangen, kangen ngelus rambutmu
Awakmu, mugo-mugo, ora tambah kemayu

Mbulan lintang mesakno aku,
Seksenono roso kangenku
Padhangono anggonku mlaku,
Nganti tekan nggonmu cah ayu

Kabarmu, gek kepiye
Tak suwun, apik wae
Wis suwe, ninggal kowe
Opo wisih, mbok kangenke

Opo wisih, mbok kangenke
Opo wisih, mbok kangenke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *