Ojo Nyalahke Kancane

Versi: Ravellers

Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Alam ndunyo mbok ojo panas ati,
Yen podo ora mengerti

Angger wae podo yo becik,
Ra bakal biso penting
Yen to seneng bareng sak kancane,
Jo nganti gawe gelo sakabehe
Yen dipikir salahe dewe,
Jo nyalahke kancane

Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane

reff :
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane

Yen to seneng bareng sak kancane,
Jo nganti gawe gelo sakabehe
Yen dipikir salahe dewe,
Jo nyalahke kancane

Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane

Alam ndunyo mbok ojo panas ati,
Yen podo ora mengerti
Angger wae podo yo becik,
Ra bakal biso penting

Yen to bareng seneng sak kancane,
Jo nganti gawe gelo sakabehe
Yen dipikir salahe dewe,
Jo nyalahke kancane

Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane
Ojo nyalakke wong liyane,
Sing ra ngerti jawane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *