Kadung Wengi

Versi: Iis Mawanti

Kadung wengi ojo bali
Krukup lawang, sopo sing mbukaki
Bocah-bocah podo turu,
Kesel ngenteni tekamu

Kadung wengi ojo bali
Ndak mara’ke aku loro ati
Omah kok mung nggo ampiran,
Pancen kebangeten tenan

Bola-bali tak kandani,
Nanging isih ora ngerti
Bola-bali tak elingno,
Nanging malah soyo ndodro

Kadung wengi ojo bali,
Gek ndang kondo karepmu kepiye
Kahanan yen terus ngene,
Becik pepisahan wae

reff :
Kadung wengi ojo bali
Ndak mara’ke aku loro ati
Omah kok mung nggo ampiran,
Pancen kebangeten tenan

Bola-bali tak kandani,
Nanging isih ora ngerti
Bola-bali tak elingno,
Nanging malah soyo ndodro

Kadung wengi ojo bali,
Gek ndang kondo karepmu kepiye
Kahanan yen terus ngene,
Becik pepisahan wae
Kahanan yen terus ngene,
Becik pepisahan wae

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *