Pantai Baron

Versi: Safitri ft. Kode Mondoliko

Lk :
Semburat layung sore,
Ono langit siring kulon
Katon endah sesawangan,
Segoro kidul pantai mbaron

Pr :
Kowe lan aku sak kloro,
Lungguh jejer sesandhingan
Prau sampan, nggo sandharan
Nglaras endahe kahanan

Lk :
Kenangan kuwi, aku ra bakal lali
Naliko marang kowe ngucap,..
Duet :
Janji setyo, marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,

Pr : Tulus soko atimu,
Duet : Aku ndungo…

reff :
Pr :
Derese uluhku, nelesi dadaku
Aku wedi sliramu ninggal aku

Lk :
Dene katresnanmu, tulus kanggo aku
Aku ora mentolo, gawe loro lan kuciwane
Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku

reff :
Pr :
Kowe lan aku sak kloro,
Lungguh jejer sesandhingan
Prau sampan, nggo sandharan
Nglaras endahe kahanan

Lk :
Kenangan kuwi, aku ra bakal lali
Naliko marang kowe kucap,..

Duet :
Janji setyo marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,

Pr : Tulus soko atimu,
Duet : Aku ndungo…

reff :
Pr :
Derese uluhku, nelesi dadaku
Aku wedi sliramu ninggal aku

Lk :
Dene katresnanmu, tulus kanggo aku
Aku ora mentolo, gawe loro lan kuciwane

Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku
Janji setyo marang aku, kucap ing lathimu
Mugo-mugo ora lamis,

Pr : Tulus soko atimu,

Duet :
Ati iki, kang nyawiji, prasetyo ing janji
Mring sliramu, kekasihku, nganti akhir hayatku