Nggo Kowe

Versi: Eddy Silitonga

Nggo kowe, sing adoh panggone
Nggo kowe, sing adoh dununge

Rungokno laguku iki,
Nggo tombo kangen, aku lan kowe
Rungokno laguku iki,
Nggo nglipur ati, leh pisah suwe

Jenengmu, tansah tak bisikke
Jenengmu, kerep tak ucapke
Sak jroning, impen-impenku
Rino lan wengi, kowe cah ayu
Cah ayu, aku duwekmu
Suk kapan wae, aku duwekmu

Aku ra bakal cidro janji,
Tresnaku tresno suci
Aku ra bakal mblenjani,
Percoyo-o aku…
Ho……
Rungokno laguku iki,
Nggo tombo kangen aku lan kowe
Rungokno laguku iki,
Nggo nglipur ati, leh pisah suwe

Aku ra bakal cidro janji,
Tresnaku tresno suci
Aku ra bakal mblenjani,
Percoyo-o aku…

Jenengmu, tansah tak bisikke
Jenengmu, kerep tak ucapke
Sak jroning, impen-impenku
Rino lan wengi, kowe cah ayu
Cah ayu, aku duwekmu
Suk kapan wae, aku duwekmu

Cah ayu, aku duwekmu
Suk kapan wae, aku duwekmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *