Koyo Ngene Rasane

Versi: Koes Plus

Aduh ngene rasane, aduh ngene rasane
Atiku kok koyo ngene
Yen bengi raiso turu, tansah pengen ketemu
Kelingan liri’ane mripate

Aduh opo tambane, aduh opo tambane
Atiku kok koyo ngene
Ra mangan ora luweh, ning awak ra kepenak
Rasane kepengen arep ngglethak

Ora…, ngerti…
Kang tuwuh ing ati koyo iki
Aku…, ngiro…
Katresnan pisanan sing tak roso

reff :
Ora…, ngerti…
Kang tuwuh ing ati koyo iki
Aku…, ngiro…
Katresnan pisanan sing tak roso

Aduh ngene rasane, aduh ngene rasane
Atiku kok koyo ngene
Yen bengi raiso turu, tansah pengen ketemu
Kelingan liri’ane mripate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *