Batas Kota Kutoarjo

Versi: Wawan Jembet

Yen tak sawang mego, koyo ono ceritane
Peteng ndhedet, koyo rasaning ati iki
Lungamu sing tanpo warto, tak jaluk sliramu ojo cidro
Janji kok ngenteni, ning batas kota kutoarjo

Lintang ngawe-awe, ndelik ing sak mburine
Koyo-koyo, ngrasakno petenge ati iki
Sepur sangkane ko kulon, tak sawang tansah alon-alon
Gaya baru, mung sliramu sing tak tunggu

reff :
Wis sewindu, aku tansah ngenteni tekamu
Opo sliramu, wis ra kelingan janjimu

Ning gapuro, batas kota kutoarjo
Ning kene biyen, aku ngeterke lungamu
Pamit lungo, janji sewulan mesti bali
Ning nyatane, nganti seprene ra bali-bali

Gelo aku gelo, atiku tansah nelongso
Yen pancen wis ora jodone, yo wis sliramu tak lila’ake

reff :
Wis sewindu, aku tansah ngenteni tekamu
Opo sliramu, wis ra kelingan janjimu

Ning gapuro, batas kota kutoarjo
Ning kene biyen, aku ngeterke lungamu
Pamit lungo, janji sewulan mesti bali
Ning nyatane, nganti seprene ra bali-bali

Gelo aku gelo, atiku tansah nelongso
Yen pancen wis ora jodone, yo wis sliramu tak lila’ake

Lintang ngawe-awe, ndelik ing sak mburine
Koyo-koyo, ngrasakno petenge ati iki
Sepur sangkane ko kulon, tak sawang tansah alon-alon
Gaya baru, mung sliramu sing tak tunggu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *