Merapi (bugie)

Versi: Bugie

ONO SUWORO INGKANG NGGEGIRISI,
SUARANE WEKTU TENGAH WENGI..
ASALE SOKO MERAPI,
MERAPI NGGEGIRISI..

SUWORO TANGIS ONO NGENDI-NGENDI,
NYUWUN TULUNG MARANG GUSTI..
SATO KEWAN LAN MANUNGSO,
AKEH SING PODO TEKANING PATI..

ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..

reff:
SUWORO TANGIS ONO NGENDI-NGENDI,
NYUWUN TULUNG MARANG GUSTI..
SATO KEWAN LAN MANUNGSO,
AKEH SING PODO TEKANING PATI..

ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..

ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
ADUH GUSTI, KULO TOBAT
KULO MBOTEN SANGGUP NAMPI,
COBI INGKANG KADOS PUNIKO..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..
YA ALLOH.., YA ROBBI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *