Ngallah (Wani Ngalah)

Versi: H. Kelik Sumrahadi

Urip iku pancen angel,
Apike ra usah rewel
Ojo nganggo ati ngresulo,
Dilakoni kanti legowo

Elingo marang kitab turki,
Sopo budhal bakale bali
Sopo nggawe mesthine ngangge,
Sopo nyilih kudu mbalekake

Ojo duwe laku nistho,
Paling ora sing sak madyane
Syukur bage laku utomo,
Wani ngalah luhur wekasane

reff :
Urip iku pancen angel,
Apike ra usah rewel
Ojo nganggo ati ngresulo,
Dilakoni kanti legowo

Elingo marang kitab turki,
Sopo budhal bakale bali
Sopo nggawe mesthine ngangge,
Sopo nyilih kudu mbalekake

Ojo duwe laku nistho,
Paling ora sing sak madyane
Syukur bage laku utomo,
Wani ngalah luhur wekasane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *