Nelongso (wawan jembet)

Versi: Wawan Jembet

Duh cep menengo, sliramu cah ayu
Usap luh sing ono pipimu..
Lilakno aku lungo, dongakno lakuku
Tindak ngayahi kewajibanku..

Mugo-mugo wae, ra ono pacobane
Enggal bali kumpul karo keluargo..
Siji panyuwunku, saben mbengi ndedonga
Kang bali ra ono rubedo..

Tangis batin, ra biso tak tahan
Luhku iki sing biso dadi seksi,
sayang..

reff :
Duh cep menengo, sliramu cah ayu
Usap luh sing ono pipimu..
Lilakno aku lungo, dongakno lakuku
Tindak ngayahi kewajibanku..

Mugo-mugo wae, ra ono pacobane
Enggal bali kumpul karo keluargo..
Siji panyuwunku, saben mbengi ndedonga
Kang bali ra ono rubedo..

Tangis batin, ra biso tak tahan
Luhku iki sing biso dadi seksi..
Salam kanggo wong tuwo, kon ndongakno aku
Mugo-mugo raono pacoba..

Tahan tangismu, aku tambah nelongso
Mrebes mili luh sing ono mripatku,
sayang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *