Wedi Kelangan (iin yuwandari)

Versi : Iin Yuwandari ft. Sujak

Pr:
Kebangeten mas, wis tego atimu
Gawe gelo, nggandheng kenyo liyo
Mbokyo eling, mbiyen prasetyamu
Kasunyatan, batin kok gawe loro

Lk:
Sabar disik dik, jo keburu nafsu
Ra bakal, aku ninggal sliramu
Kenal wae, mung lagi sepisan
Pandakwa’mu, wis ra karu-karuan

Pr: Dodo loro yen kangmas cedhak wong liyo
Lk: Jo sumelang ora bakal kegiwang
Pr: Mergo tresno yen aku tetep sujono
Lk: Jujur wae aku mung trimo nyawang

Pr: Krono nyawang mas, njur tuwuh katresnan
Amargo aku wedi kelangan

Lk: Ra orane aku tego kowe,
Tresno iki langgengo selawase

reff:
Pr:
Kebangeten mas, wis tego atimu
Gawe gelo, nggandheng kenyo liyo
Mbokyo eling, mbiyen prasetyamu
Kasunyatan, batin kok gawe loro

Lk:
Sabar disik dik, jo keburu nafsu
Ra bakal, aku ninggal sliramu
Kenal wae, mung lagi sepisan
Pandakwa’mu, wis ra karu-karuan

Pr: Dodo loro yen kangmas cedhak wong liyo
Lk: Jo sumelang ora bakal kegiwang
Pr: Mergo tresno yen aku tetep sujono
Lk: Jujur wae aku mung trimo nyawang

Pr: Krono nyawang mas, njur tuwuh katresnan
Amargo aku wedi kelangan

Lk: Ra orane aku tego kowe,
Tresno iki langgengo selawase

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *