Layang Pisahan

Versi: Dewi Purwati

Wis tak tompo, layangmu
Tak woco, sak naliko
Peteng ndedhet, mripat iki
Rasane keronto-ronto ning ati

Atiku tansah ra percoyo,
Layangmu tak baleni tak woco
Rangkaian kata-katamu,
Ungkapan isi hatimu
Gawe putung atiku

Aku ra nyono, aku ra ngiro
Yen sliramu sing gemati,
Kok tego nglalekake janji
Wis punjul ono setaun,
Sliramu wis ninggalake kampung,

Aku tansah setyo ngenteni,
Mung sliramu sing tansah tak kanti
Janji bali urip bebrayan,
Kok malah kirim layang pisahan

Ra kuat rasane ati,
Sak naliko aku kepengin mati
Yen tak pikir-pikir, ra ono gunane
Dosamu mesti ono walese

reff :
Aku ra nyono, aku ra ngiro
Yen sliramu sing gemati,
Kok tego nglalekake janji
Wis punjul ono setaun,
Sliramu wis ninggalake kampung,

Aku tansah setyo ngenteni,
Mung sliramu sing tansah tak kanti
Janji bali urip bebrayan,
Kok malah kirim layang pisahan

Ra kuat rasane ati,
Sak naliko aku kepengin mati
Yen tak pikir-pikir, ra ono gunane
Dosamu mesti ono walese
Dosamu mesti ono walese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *