Rumongso Dosa

Versi: Bugie’

Rumongso dosa, lumrahing manungso
Mulo ojo adigung adiguno..
Bocah yatim piatu tulungono,
Iku dawuhe sing kuoso..

Rumongso dosa, lumrahing manungso
Mulo ojo tumindak, siyo-siyo..
Tulung tinulung iku utomo,
Mengko gusti Alloh, paring tresno..

Ra ono manungso, sing sempurno..
Ra ono manungso, ora duwe dosa..
Mulo podo enggal, enggal tobato..
Mumpung durung ditimbali, karo sing kuoso..

Rumongso dosa, lumrahing manungso
Mulo ojo tumindak, siyo-siyo..
Bocah yatim piatu tulungono,
Iku dawuhe sing kuoso..

reff :
Ra ono manungso, sing sempurno..
Ra ono manungso, ora duwe dosa..
Mulo podo enggal, enggal tobato..
Mumpung durung ditimbali, karo sing kuoso..

Ra ono manungso, sing sempurno..
Ra ono manungso, ora duwe dosa..
Mulo podo enggal, enggal tobato..
Mumpung durung ditimbali, karo sing kuoso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *