Opo Abote

Versi: Bugie

Wektu kanggo kerjo ono,
Kanggo dolan ugo ono..
Nanging wektune sholat,
Ngaku ra ono…

Ngakune awake kuat,
Ngakune awake sehat..
Nanging yen wulan poso,
Ngaku larane kumat…

Opo abote, sholat limang wektu..
Yen kuwi wis dadi kewajibanmu..
Opo abote, poso wulan ramadhan..
Yen kuwi wis dawuhe sing kuoso..

Wektu kanggo kerjo ono,
Kanggo dolan ugo ono..
Nanging wektune sholat,
Ngaku ra ono…

Ngakune awake kuat,
Ngakune awake sehat..
Nanging yen wulan poso,
Ngaku larane kumat…

reff :
Opo abote, sholat limang wektu..
Yen kuwi wis dadi kewajibanmu..
Opo abote, poso wulan ramadhan..
Yen kuwi wis dawuhe sing kuoso..

Opo abote, sholat limang wektu..
Yen kuwi wis dadi kewajibanmu..
Opo abote, poso wulan ramadhan..
Yen kuwi wis dawuhe sing kuoso..

Wektu kanggo kerjo ono,
Kanggo dolan ugo ono..
Kudune wektu sholat,
Yo ugo ono…

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *