Becik Ketitik Olo Ketoro

Versi: Bugie

Akeh wong kang ngerti,
Gusti Alloh moho pirso..
Nanging keno opo,
Isih akeh sing tumindak duso..

Sing becik ketitik,
Sing olo ketoro..
Eling-eling manungso,
Yen bakale ono surgo neroko..

Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo..
Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese..

reff :
Sing becik ketitik,
Sing olo ketoro..
Eling-eling manungso,
Yen bakale ono surgo neroko..

Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo..
Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo..

Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese..
Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese..

reff :
Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo..
Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo..

Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese..
Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo..

Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese..
Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *