Kebak Janji

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Mblolo
Produksi : ??

Endah cahyaning lintang,
Ugo soroting mbulan
Dadi seksi anggonku gawe janji
Yen bengi iki, wis tak keba’i
Sumpahku sing tak tujokke kowe

Percoyo karo aku,
Ra bakal tak blenjani
Katresnanku siji, mung kanggo kowe
Sing dadi seksi, ra biso lali
Lintang mbulan lan ati iki

reff :
Raiso tak gambarake,
Tresnaku iki, selawase…
Bebasan nganti kapan,
Ora bakal, tak tinggalake

reff :
kembali keatas..endah cahyaning…

Percoyo karo aku,
Ra bakal tak blenjani
Katresnanku siji, mung kanggo kowe
Sing dadi seksi, ra biso lali
Lintang mbulan lan ati iki

Sing dadi seksi, ra biso lali
Lintang mbulan lan ati iki

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DvyViKLRVA0

[versi: lyric]
[ar: Mas Mblolo]
[ti: Kebak Janji]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:28]
[00:01.13]KEBAK JANJI
[00:22.13]Ciptaan : Mas Irin
[00:25.13]Versi : Mas Mblolo
[00:28.13]
[00:31.13]***
[00:32.13]**
[00:33.13]*
[00:34.57]Endah cahyaning lintang,
[00:38.26]Ugo soroting mbulan
[00:42.82]Dadi seksi anggonku gawe janji
[00:50.83]Yen bengi iki, wis tak keba’i
[00:58.01]Sumpahku sing tak tujokke kowe
[01:06.39]Percoyo karo aku,
[01:09.64]Ra bakal tak blenjani
[01:14.27]Katresnanku siji, mung kanggo kowe
[01:22.14]Sing dadi seksi, ra biso lali
[01:29.89]Lintang mbulan lan ati iki
[01:38.08]
[01:49.45]***
[01:50.45]**
[01:51.45]*
[01:52.45]Raiso tak gambarake,
[01:57.13]Tresnaku iki, selawase…
[02:04.76]Bebasan nganti kapan,
[02:08.76]Ora bakal, tak tinggalake
[02:16.38]
[02:44.07]***
[02:45.07]**
[02:46.07]*
[02:47.07]Endah cahyaning lintang,
[02:51.57]Ugo soroting mbulan
[02:55.26]Dadi seksi anggonku gawe janji
[03:02.66]Yen bengi iki, wis tak keba’i
[03:10.70]Sumpahku sing tak tujokke kowe
[03:19.04]Percoyo karo aku,
[03:22.85]Ra bakal tak blenjani
[03:26.89]Katresnanku siji, mung kanggo kowe
[03:34.33]Sing dadi seksi, ra biso lali
[03:42.01]Lintang mbulan lan ati iki
[03:50.58]
[04:02.27]***
[04:03.27]**
[04:04.27]*
[04:05.27]Raiso tak gambarake,
[04:09.77]Tresnaku iki, selawase…
[04:16.83]Bebasan nganti kapan,
[04:21.27]Ora bakal, tak tinggalake
[04:28.98]Percoyo karo aku,
[04:32.59]Ra bakal tak blenjani
[04:37.30]Katresnanku siji, mung kanggo kowe
[04:44.96]Sing dadi seksi, ra biso lali
[04:52.36]Lintang mbulan lan ati iki
[05:00.37]Sing dadi seksi, ra biso lali
[05:07.97]Lintang mbulan lan ati iki
[05:16.47]

Advertisements

Tresno Abang Lambe

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin
Produksi : ??

Kembang kang rinonce,
Sarwo endah sawangane
Koyo tresno sing tok gambarake
Nanging kembang mau saikine,
Ning endi parane

Tresno abang lambe,
Sing teko bareng slirane
Biyen koyo tenan- tenan kae
Nanging saknyatane,
Gawe gelo, ing mburine

Opo to sababe,
Kowe tego ninggalake
Ora eling marang kawitane
Tresno mung nyang lambe,
Gawe loro.., saklawase

Aku ra ngerteni,
Rampunge lelakon iki
Katresnan kang suci,
Durung tak temoni

Mbacut opo luput,
Tresnaku sing kanggo kowe
Ra keno dipulung,
Bebasan kari critane
Tresno abang lambe

reff :
Tresno abang lambe,
Sing teko bareng slirane
Biyen koyo tenan- tenan kae
Nanging saknyatane,
Gawe gelo, ing mburine

Opo to sababe,
Kowe tego ninggalake
Ora eling marang kawitane
Tresno mung nyang lambe,
Gawe loro.., saklawase

Aku ra ngerteni,
Rampunge lelakon iki
Katresnan kang suci,
Durung tak temoni
Mbacut opo luput,
Tresnaku sing kanggo kowe
Ra keno dipulung,
Bebasan kari critane
Tresno abang lambe
Tresno abang lambe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jlvYSJdQThA

[versi:lyric]
[ar: Mas Irin]
[ti: Tresno Abang Lambe]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:55]
[00:02.19]TRESNO ABANG LAMBE
[00:07.19]Ciptaan : Mas Irin
[00:10.19]Versi : Mas Irin
[00:13.19]
[00:25.98]***
[00:26.98]**
[00:27.98]*
[00:28.98]Kembang kang rinonce,
[00:32.62]Sarwo endah sawangane
[00:37.60]Koyo tresno sing tok gambarake
[00:44.79]Nanging kembang mau, saikine
[00:49.98]Ning endi parane
[00:54.98]
[01:03.35]Tresno abang lambe,
[01:07.61]Sing teko bareng slirane
[01:11.23]Biyen koyo tenan- tenan kae
[01:18.76]Nanging saknyatane,
[01:21.73]Gawe gelo, ing mburine..
[01:30.45]
[01:40.49]Opo to sababe,
[01:44.26]Kowe tego ninggalake
[01:48.93]Ora eling marang, kawitane
[01:55.86]Tresno mung nyang lambe,
[01:59.24]Gawe loro.., saklawase..
[02:09.43]
[02:15.49]***
[02:16.49]**
[02:17.49]*
[02:18.49]Aku ra ngerteni,
[02:21.44]Rampunge lelakon iki
[02:25.91]Katresnan kang suci,
[02:29.04]Durung tak temoni
[02:35.38]
[02:39.76]Mbacut opo luput,
[02:43.82]Tresnaku sing kanggo kowe
[02:48.39]Ra keno dipulung,
[02:50.98]Bebasan kari critane
[02:56.10]
[03:01.71]Tresno abang lambe
[03:10.19]
[03:34.94]***
[03:35.94]**
[03:36.94]*
[03:37.94]Tresno abang lambe,
[03:41.44]Sing teko bareng slirane
[03:45.72]Biyen koyo tenan- tenan kae
[03:52.72]Nanging saknyatane,
[03:56.26]Gawe gelo, ing mburine..
[04:04.07]
[04:07.94]***
[04:08.94]**
[04:09.94]*
[04:10.64]Opo to sababe,
[04:14.89]Kowe tego ninggalake
[04:19.39]Ora eling marang kawitane
[04:26.58]Tresno mung nyang lambe,
[04:29.89]Gawe loro.., saklawase..
[04:38.77]
[04:48.64]Aku ra ngerteni,
[04:52.13]Rampunge lelakon iki
[04:56.39]Katresnan kang suci,
[04:59.63]Durung tak temoni
[05:05.96]
[05:10.96]Mbacut opo luput,
[05:14.34]Tresnaku sing kanggo kowe
[05:18.83]Ra keno dipulung,
[05:21.91]Bebasan kari critane
[05:28.09]
[05:32.46]Tresno abang lambe
[05:40.96]Tresno abang lambe
[05:48.53]

Cintaku Nempel Terus

Ciptaan : Erwin Bralingga
Vokal : Iis Mawanti
Produksi : Dasa Studio

“Mas, cintaku padamu nempel terus, koyo perangko ning amplop”

Ojo samar mas, ojo sumelang
Yen cintaku tak akan melayang-layang
Mung kowe tempat parkir hatiku,
Alias cintaku menderu-deru…

Jangan cemburu, ojo sujono
Percayalah aku ora ngapusi
Jenengmu terukir didalam hati,
Pingin bukti, belahlah dadaku ini

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Koyo perangko, (koyo perangko)
Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Karo kowe, (karo kowe)
Aku selalu rindu,
Aku tresno, aduh i love you

reff :
kembali keatas..ojo samar mas…

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Koyo perangko, (koyo perangko)
Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)

Cintaku, (cici cintaku)
Nempel-nempel terus, (nempel terus)
Karo kowe, (karo kowe)
Aku selalu rindu,
Aku tresno, aduh i love you
Aku tresno, aduh i love you
Aku tresno, aduh i love you

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Nx4kCwSuLXI

[versi:lyric]
[ar: Iis Mawanti]
[ti: Cintaku Nempel Terus]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:18]
[00:01.18]Cintaku Nempel Terus
[00:06.18]Ciptaan : Erwin Bralingga
[00:09.18]Versi : Iis Mawanti
[00:12.18]
[00:21.46]”Mas, cintaku padamu nempel terus,
[00:27.84]koyo perangko ning amplop”
[00:32.21]
[00:41.21]***
[00:42.21]**
[00:43.21]*
[00:44.21]Ojo samar mas, ojo sumelang
[00:48.77]Yen cintaku tak akan melayang-layang
[00:53.80]Mung kowe tempat parkir hatiku,
[00:57.40]Alias cintaku menderu-deru uuu…
[01:03.23]Jangan cemburu, ojo sujono
[01:06.72]Percayalah aku ora ngapusi
[01:10.81]Jenengmu terukir didalam hati,
[01:13.91]Pingin bukti, belahlah dadaku ini
[01:20.16]Cintaku, (cici.. cintaku)
[01:24.65]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[01:27.53]Koyo perangko, (koyo perangko)
[01:31.10]Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)
[01:34.72]Cintaku, (cici.. cintaku)
[01:37.66]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[01:42.85]Karo kowe, (karo kowe)
[01:46.47]Aku selalu rindu,
[01:48.47]Aku tresno, aduh i love you
[01:53.53]
[02:21.36]***
[02:22.36]**
[02:23.36]*
[02:24.36]Ojo samar mas, ojo sumelang
[02:28.92]Yen cintaku tak akan melayang-layang
[02:33.17]Mung kowe tempat parkir hatiku,
[02:36.73]Alias cintaku menderu-deru uuu…
[02:42.04]Jangan cemburu, ojo sujono
[02:46.42]Percayalah aku ora ngapusi
[02:50.20]Jenengmu terukir didalam hati,
[02:54.17]Pingin bukti, belahlah dadaku ini
[02:59.49]Cintaku, (cici.. cintaku)
[03:03.24]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[03:07.12]Koyo perangko, (koyo perangko)
[03:10.92]Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)
[03:14.49]Cintaku, (cici.. cintaku)
[03:18.55]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[03:22.45]Karo kowe, (karo kowe)
[03:26.31]Aku selalu rindu,
[03:28.37]Aku tresno, aduh i love you
[03:34.36]Cintaku, (cici.. cintaku)
[03:37.87]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[03:41.81]Koyo perangko, (koyo perangko)
[03:45.68]Nempel-nempel ning amplop, (plop,plop)
[03:49.93]Cintaku, (cici.. cintaku)
[03:53.31]Nempel-nempel terus, (nempel terus)
[03:57.37]Karo kowe, (karo kowe)
[04:00.87]Aku selalu rindu,
[04:03.18]Aku tresno, aduh i love you
[04:07.12]Aku tresno, aduh i love you
[04:11.05]Aku tresno, aduh i love you
[04:16.26]

Rampung Wurung

Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo

Blak rekatak atiku gelo,
Yen kelingan jaman semono
Mlaku-mlaku barengan konco,
Kenal kenyo juragan kloso

Dasar lakon bocah nom-noman,
Yen wengi seneng klayapan
Ono kenyo ning pinggir dalan,
Rembug dadi langsung jak kencan

reff :
Ora nyono, bocahe rodo’ lumayan
Yen lagi mesem maknyes, ati deg-degan
Apalagi, servisnya sungguh jempolan
Lama-lama bikin aku ketagihan

Niat baik njero atiku,
Kulamar dadi bojoku
Jebul ditolak lamaranku,
Rampung wurung nasib tresnaku

reff :
kembali ke atas..blak rekatak atiku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TJ1CjRWQdTE

[versi:lyric]
[ar: Tedjo]
[ti: Rampung Wurung]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:46]
[id: vinvuusp]
[00:01.97]RAMPUNG WURUNG
[00:06.97]Ciptaan : Tedjo
[00:09.97]Versi : Tedjo
[00:12.97]
[00:21.97]***
[00:22.97]**
[00:23.97]*
[00:24.74]Blak rekatak atiku gelo,
[00:29.81]Yen kelingan jaman semono
[00:33.19]Mlaku-mlaku barengan konco,
[00:36.56]Kenal kenyo juragan kloso
[00:41.06]Dasar lakon bocah nom-noman,
[00:45.19]Yen wengi seneng klayapan
[00:48.75]Ono kenyo ning pinggir dalan,
[00:52.13]Rembug dadi langsung jak kencan
[00:56.13]
[01:07.29]***
[01:08.29]**
[01:09.29]*
[01:10.29]Ora nyono, bocahe rodo' lumayan
[01:16.86]Yen lagi mesem, maknyes, ati deg-degan
[01:22.55]Apalagi, servisnya sungguh jempolan
[01:30.80]Lama-lama bikin aku ketagihan
[01:37.74]Niat baik njero atiku,
[01:41.64]Kulamar dadi bojoku
[01:45.18]Jebul ditolak lamaranku,
[01:48.80]Rampung wurung nasib tresnaku
[01:53.18]
[02:05.29]***
[02:06.29]**
[02:07.29]*
[02:08.82]Blak rekatak atiku gelo,
[02:12.75]Yen kelingan jaman semono
[02:16.01]Mlaku-mlaku barengan konco,
[02:19.59]Kenal kenyo juragan kloso
[02:24.44]Dasar lakon bocah nom-noman,
[02:27.69]Yen wengi seneng klayapan
[02:31.32]Ono kenyo ning pinggir dalan,
[02:35.26]Rembug dadi langsung jak kencan
[02:38.50]
[02:47.89]***
[02:48.89]**
[02:49.89]*
[02:50.89]Ora nyono, bocahe rodo' lumayan
[02:59.93]Yen lagi mesem, maknyes, ati deg-degan
[03:06.80]A apalagi, servisnya sungguh jempolan
[03:12.98]Lama-lama bikin aku ketagihan
[03:20.67]Niat baik njero atiku,
[03:24.18]Kulamar dadi bojoku
[03:27.93]Jebul ditolak lamaranku,
[03:29.74]Rampung wurung nasib tresnaku
[03:38.42]

Tresnaku Ilang Ninggalke Utang

Vokal : Wawan Jembet
Produksi : ??

Bebasan urip aku wis tibo,
Isih tambah ketiban ondo
Opo pancen gawan bayiku,
Nasib apes tibo awakku

Telung dino bingung pikirku,
Mangan ra doyan turu glasahan
Sirahku mumet bathukku anget,
Tresnaku ilang ninggalke utang

Tak akoni dik, kowe pancen ayu
Ning sejatine, atimu koyo watu
Tak lilakno dik, yen kowe arep lungo
Nanging siji, utangmu balekno

Ojo tok tambahi dik,
Laraning ati iki sayang
Tresnaku wis ilang,
Ninggalke utang

reff :
Tak sarati tekan ngendi-ngendi,
Nganti ning dukun tekan kyai
Dadku sesek pikirku bingung,
Yen gregeten mengko kowe tak tenung

Tak akoni dik, kowe pancen ayu
Ning sejatine, atimu koyo watu
Tak lilakno dik, yen kowe arep lungo
Nanging siji, utangmu balekno

Ojo tok tambahi dik,
Laraning ati iki sayang
Tresnaku wis ilang,
Ninggalke utang

Aduh mbah dukun ewangi aku,
Wenehi aku jimat paling jitu
Tak dongakno adoh karo jodo,
Yen gregeten wetengmu, tak isi radio

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=R8goYUEAouc

[versi: lyric]
[ar: Wawan Jembet]
[ti: Tresnaku Ilang Ninggalke Utang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:59]
[00:02.87]Tresnaku Ilang Ninggalke Utang
[00:07.87]Ciptaan : Wawan Jembet
[00:10.87]Versi : Wawan Jembet
[00:13.87]
[00:20.87]***
[00:21.87]**
[00:22.87]*
[00:23.81]Bebasan urip aku wis tibo,
[00:29.49]Isih tambah ketiban ondo
[00:33.80]Opo pancen gawan bayiku,
[00:38.49]Nasib apes tibo awakku
[00:43.87]Telung dino bingung pikirku,
[00:49.06]Mangan ra doyan turu glasahan
[00:53.65]Sirahku mumet bathukku anget,
[00:57.75]Tresnaku ilang ninggalke utang
[01:01.43]Tak akoni dik, kowe pancen ayu
[01:10.40]Ning sejatine, atimu koyo watu
[01:20.56]Tak lilakno dik, yen kowe arep lungo
[01:27.96]Nanging siji, utangmu balekno
[01:36.06]Ojo tok tambahi dik,
[01:42.03]Laraning ati iki sayang
[01:46.44]Tresnaku wis ilang,
[01:51.07]Ninggalke utang
[01:54.44]
[02:12.91]***
[02:13.91]**
[02:14.91]*
[02:15.91]Tak sarati tekan ngendi-ngendi,
[02:20.67]Nganti ning dukun tekan kyai
[02:25.60]Dadaku sesek pikirku bingung,
[02:29.66]Yen gregeten mengko kowe tak tenung
[02:33.19]Tak akoni dik, kowe pancen ayu
[02:42.23]Ning sejatine, atimu koyo watu
[02:51.48]Tak lilakno dik, yen kowe arep lungo
[03:00.11]Nanging siji, utangmu balekno
[03:09.10]Ojo tok tambahi dik,
[03:13.55]Laraning ati iki sayang
[03:17.99]Tresnaku wis ilang,
[03:22.80]Ninggalke utang
[03:26.80]Aduh mbah dukun ewangi aku,
[03:32.74]Wenehi aku jimat paling jitu
[03:37.24]Tak dongakno adoh karo jodo,
[03:41.80]Yen gregeten wetengmu, tak isi radio
[03:48.25]

Sejarah

Ciptaan :Catur Arum
Vokal : Catur Arum
Produksi : Emil’B Record

Bengen, yo bengene banyuwangi kawitane
Bengen, yo bengene belambangan arane
Bengen, yo bengene banyuwangi ceritane
Bengen, yo bengene belambangan asal usule

Tapi iki sing mung jare-jare,
Belambangan sejarahe,
Belambangan ugo tau duwe,

[Kesatriyo], wonge sakti yo mondroguno
[Kesatriyo], pilih tandhing ring tanah jowo
[Kesatriyo], wesi kuning godo gamane
[Kesatriyo], bambang minak kalanganeo
Sopo maning, sing minak jinggo

reff :
Sangking tah sangking sing ono petilasane
Hang sing biso diweruhi anak putune
Hang keneng kanggo iling pengiling
Sopo maning, yo sopo maning
Kadhung sing kene hang ngiling
[Belambangan yoro banyuwangi] 10x

reff :
Bengen, yo bengene banyuwangi kawitane
Bengen, yo bengene belambangan arane
Bengen, yo bengene banyuwangi ceritane
Bengen, yo bengene belambangan asal usule

Tapi iki sing mung jare-jare,
Belambangan sejarahe,
Belambangan ugo tau duwe,

[Kesatriyo], wonge sakti yo mondroguno
[Kesatriyo], pilih tandhing ring tanah jowo
[Kesatriyo], wesi kuning godo gamane
[Kesatriyo], bambang minak kalanganeo
Sopo maning, sing minak jinggo
[Belambangan yoro banyuwangi] 10x

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vgXFJs4Shwk

[versi: lyric]
[ar: Catur Arum]
[ti: Sejarah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 07:11]
[00:02.39]Sejarah
[00:07.39]Versi : catur arum
[00:09.39]
[00:17.39]***
[00:18.39]**
[00:19.39]*
[00:20.39]Bengen, yo bengene
[00:25.17]Banyuwangi kawitane
[00:30.98]Bengen, yo bengene
[00:37.19]Belambangan arane
[00:45.45]Bengen, yo bengene
[00:49.88]Banyuwangi ceritane
[00:55.89]Bengen, yo bengene
[01:01.01]Belambangan asal usule
[01:08.07]Tapi iki sing mung jare-jare,
[01:13.95]Belambangan sejarahe,
[01:16.70]Belambangan ugo tau duwe,
[01:24.73](Kesa..triyo),
[01:30.53]Wonge sakti yo mondroguno
[01:35.42](Kesa..triyo),
[01:39.22]Pilih tandhing ring tanah jowo
[01:44.79](Kesa..triyo),
[01:49.29]Wesi kuning godo gamane
[01:53.98](Kesa..triyo),
[01:59.23]Bambang, minak, kalanganeo
[02:08.29]Sopo maning, sing minak jinggo
[02:16.42]
[02:31.41]***
[02:32.41]**
[02:33.41]*
[02:34.41]Sangking tah sangking sing ono petilasane
[02:39.91]Hang sing biso diweruhi anak putune
[02:44.91]Hang keneng kanggo iling pengiling
[02:51.38]Sopo maning, yo sopo maning
[03:00.42]Kadhung sing kene hang ngiling
[03:05.49]
[03:10.49](Belambangan yoro banyuwangi)
[03:50.49]
[04:03.48]***
[04:04.48]**
[04:05.48]*
[04:06.48]Bengen, yo bengene
[04:10.74]Banyuwangi kawitane
[04:15.35]Bengen, yo bengene
[04:22.05]Belambangan arane
[04:30.10]Bengen, yo bengene
[04:34.69]Banyuwangi ceritane
[04:41.26]Bengen, yo bengene
[04:46.51]Belambangan asal usule
[04:53.77]Tapi iki sing mung jare-jare,
[04:58.83]Belambangan sejarahe,
[05:05.08]Belambangan ugo tau duwe,
[05:10.52](Kesa..triyo),
[05:15.83]Wonge sakti yo mondroguno
[05:21.21](Kesa..triyo),
[05:25.27]Pilih tandhing ring tanah jowo
[05:30.27](Kesa..triyo),
[05:34.89]Wesi kuning godo gamane
[05:41.46](Kesa..triyo),
[05:44.83]Bambang minak kalanganeo
[05:54.15]Sopo maning, sing minak jinggo
[06:02.44](Belambangan yoro banyuwangi)
[07:09.46]

Pelasan

Ciptaan : S. Mamang
Vokal : Catur Arum
Produksi : ??

Aduh, eman-eman yaduh paman
Eman, larene ayu temenan
Tayongan, lambean ngegol bokonge
Bacot mbangir, alise nanggal sepisan

Mulo, bener jare wong ngomong
Weruh, pelasan moto jlalatan
Paran maning, mlakune digawe-gawe
Pantes baen, garangan mepe untune

reff :
Mulo, wong ayu kembange ati
Sopo, wonge arep sing gregeten
Paran maning, kadung weruh pincukan
Moto mundul, ngetap alis golek petarangan

Aduh, eman-eman yaduh paman
Eman, larene ayu temenan
Tayongan, lambean ngegol bokonge
Bacot mbangir, alise nanggal sepisan

Mulo, bener jare wong ngomong
Weruh, pelasan moto jlalatan
Paran maning, mlakune digawe-gawe
Pantes baen, garangan mepe untune

reff :
Mulo, wong ayu kembange ati
Sopo, wonge arep sing gregeten
Paran maning, kadung weruh pincukan
Moto mundul, ngetap alis golek petarangan

Mulo, bener jare wong ngomong
Weruh, pelasan moto jlalatan
Paran maning, mlakune digawe-gawe
Pantes baen, garangan mepe untune

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KRmsh-P-5qw

[versi: lyric]
[ar: Catur Arum]
[ti: Pelasan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:29]
[00:02.83]PELASAN
[00:07.83]Ciptaan : S. Mamang
[00:10.83]Versi : Catur Arum
[00:13.83]
[00:43.03]***
[00:44.03]**
[00:45.03]*
[00:45.72]Aduh, eman-eman yaduh paman
[00:54.43]Eman, larene ayu temenan
[01:03.06]Tayongan, lambean ngegol bokonge
[01:10.47]Bacot mbangir, alise nanggal sepisan
[01:18.87]
[01:23.29]***
[01:24.31]**
[01:26.16]*
[01:26.41]Mulo, bener jare wong ngomong
[01:34.63]Weruh, pelasan moto jlalatan
[01:43.25]Paran maning, mlakune digawe-gawe
[01:52.25]Pantes baen, garangan mepe untune
[02:00.01]
[02:30.32]***
[02:31.32]**
[02:32.32]*
[02:33.32]Mulo, wong ayu kembange ati
[02:40.39]Sopo, wonge arep sing gregeten
[02:48.91]Paran maning, kadung weruh pincukan
[02:56.77]Moto mundul, ngetap alis golek petarangan
[03:05.27]
[03:11.32]***
[03:12.32]**
[03:13.32]*
[03:14.98]Aduh, eman-eman yaduh paman
[03:22.27]Eman, larene ayu temenan
[03:30.67]Tayongan, lambean ngegol bokonge
[03:38.52]Bacot mbangir, alise nanggal sepisan
[03:46.55]
[03:51.32]***
[03:52.32]**
[03:53.32]*
[03:54.65]Mulo, bener jare wong ngomong
[04:02.71]Weruh, pelasan moto jlalatan
[04:11.43]Paran maning, mlakune digawe-gawe
[04:19.03]Pantes baen, garangan mepe untune
[04:27.47]
[04:58.47]***
[04:59.47]**
[05:00.47]*
[05:01.35]Mulo, wong ayu kembange ati
[05:08.62]Sopo, wonge arep sing gregeten
[05:16.60]Paran maning, kadung weruh pincukan
[05:24.48]Moto mundul, ngetap alis golek petarangan
[05:32.73]
[05:37.47]***
[05:38.47]**
[05:39.47]*
[05:40.67]Mulo, bener jare wong ngomong
[05:49.16]Weruh, pelasan moto jlalatan
[05:58.33]Paran maning, mlakune digawe-gawe
[06:06.70]Pantes baen, garangan mepe untune
[06:14.52]