Panggodaning Katresnan


Versi: Yuni Puspita

Biyen aku ra wis kondho,
Jroning bebrayan, kebak ing panggudho
Bebasan wanci panglo?,
Tanpo obor, peteng ndedhet tan rinoso

Opo pancene wis bedo,
Dek biyen opo, saikining opo
Sliramu salin sloko?,
Dek biyen tresno, saiki ndaksiyo

Wong bagus mbok ojo bingung,
Tumawur satemah kajantrung
Koyo wong kelangan petung,
Deleg-deleg, wekalase wurung

Tak suwun marang sliramu,
Mbok ojo lali, janji prasetyamu
Tresnaku kang satuhu,
Tetep tulus ngregani jiwaku

reff :
Biyen aku ra wis kondho,
Jroning bebrayan, kebak ing panggudho
Bebasan wanci panglo?,
Tanpo obor, peteng ndedhet tan rinoso

Opo pancene wis bedo,
Dek biyen opo, saikining opo
Sliramu salin sloko?,
Dek biyen tresno, saiki ndaksiyo

Wong bagus mbok ojo bingung,
Tumawur satemah kajantrung
Koyo wong kelangan petung,
Deleg-deleg, wekalase wurung

Tak suwun marang sliramu,
Mbok ojo lali, janji prasetyamu
Tresnaku kang satuhu,
Tetep tulus ngregani jiwaku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s