Kacu Kuning


Marsudi-Laras_1
Versi: Marsudi Laras Group

Elingo marang janjimu,
Wong bagus nyidrani, saiki njur lali
Rusake awakku iki,
Amargo mikir wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku,
Wong bagus kowe lungo, ora pamit aku
Saiki adoh dunungmu
Mung kacu kuning, tondho katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling,
Naliko biyen, kowe isih nyanding
Mrono mrene isih tak gowo,
Ra biso pisah, nadyan mung sedelo

Age-age ndang balio,
Wong bagus wis kangen, ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu,
Balio wong bagus, kumpul karo aku

reff :
Elingo marang janjimu,
Wong bagus nyidrani, saiki njur lali
Rusake awakku iki,
Amargo mikir wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku,
Wong bagus kowe lungo, ora pamit aku
Saiki adoh dunungmu
Mung kacu kuning, tondho katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling,
Naliko biyen, kowe isih nyanding
Mrono mrene isih tak gowo,
Ra biso pisah, nadyan mung sedelo

Age-age ndang balio,
Wong bagus wis kangen, ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu,
Balio wong bagus, kumpul karo aku
——————
[ver: lyrics]
[id: hinnuvch]
[ar: Marsudi Laras]
[ti: Kacu Kuning]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:00.78]Kacu Kuning
[00:00.78]by: Marsudi Laras Group
[00:35.78]
[00:37.78]>>>
[00:38.78]>>
[00:39.78]>
[00:40.78]Elingo marang janjimu,
[00:45.95]Wong bagus nyidrani,
[00:49.95]saiki njur lali..
[00:55.64]Rusak’e awakku iki,
[01:01.01]Amargo mikir
[01:04.52]wong sing tak tresnani..
[01:09.76]
[01:11.14]Rasane loro dadaku,
[01:15.87]Wong bagus kowe lungo,
[01:20.25]ora pamit aku..
[01:26.38]Saiki adoh dunungmu
[01:31.65]Mung kacu kuning,
[01:35.72]tondho katresnanku..
[01:39.59]
[01:42.03]Kacu kuning dadi pepeling,
[01:46.87]Naliko biyen kowe isih nyanding..
[01:56.69]Mrono mrene isih tak gowo,
[02:02.23]Ra biso pisah,
[02:06.05]nadyan mung sedelo..
[02:10.62]
[02:13.04]Age-age ndang balio,
[02:19.29]Wong bagus wis kangen,
[02:23.11]ketemu sliramu..
[02:28.99]Kacu kuning tansah nunggu,
[02:34.49]Balio wong bagus,
[02:37.80]kumpul karo aku..
[02:41.80]
[03:11.36]>>>
[03:12.36]>>
[03:13.36]>
[03:14.36]Elingo marang janjimu,
[03:19.85]Wong bagus nyidrani,
[03:23.41]saiki njur lali..
[03:28.92]Rusak’e awakku iki,
[03:34.85]Amargo mikir
[03:38.22]wong sing tak tresnani..
[03:43.29]
[03:45.24]Rasane loro dadaku,
[03:49.91]Wong bagus kowe lungo,
[03:54.22]ora pamit aku..
[04:00.09]Saiki adoh dunungmu
[04:05.66]Mung kacu kuning,
[04:09.35]tondho katresnanku..
[04:14.78]
[04:16.54]Kacu kuning dadi pepeling,
[04:21.03]Naliko biyen kowe isih nyanding..
[04:30.64]Mrono mrene isih tak gowo,
[04:36.89]Ra biso pisah,
[04:40.08]nadyan mung sedelo..
[04:46.39]Age-age ndang balio,
[04:52.65]Wong bagus wis kangen,
[04:56.71]ketemu sliramu..
[05:02.15]Kacu kuning tansah nunggu,
[05:08.21]Balio wong bagus,
[05:12.04]kumpul karo aku..
[05:15.97]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s