Kacu Kuning

Versi: Marsudi Laras Group

Elingo marang janjimu,
Wong bagus nyidrani, saiki njur lali
Rusake awakku iki,
Amargo mikir wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku,
Wong bagus kowe lungo, ora pamit aku
Saiki adoh dunungmu
Mung kacu kuning, tondho katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling,
Naliko biyen, kowe isih nyanding
Mrono mrene isih tak gowo,
Ra biso pisah, nadyan mung sedelo

Age-age ndang balio,
Wong bagus wis kangen, ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu,
Balio wong bagus, kumpul karo aku

reff :
Elingo marang janjimu,
Wong bagus nyidrani, saiki njur lali
Rusake awakku iki,
Amargo mikir wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku,
Wong bagus kowe lungo, ora pamit aku
Saiki adoh dunungmu
Mung kacu kuning, tondho katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling,
Naliko biyen, kowe isih nyanding
Mrono mrene isih tak gowo,
Ra biso pisah, nadyan mung sedelo

Age-age ndang balio,
Wong bagus wis kangen, ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu,
Balio wong bagus, kumpul karo aku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *