Nagih Janji (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Udan eluh, tumetes ing wayah wengi
Kroso trenyuh, rasane atiku iki
Iki tenan, opo yo mung ono ngimpi
Ra tak nyono sliramu kok kerso bali

Ora salah, yen sliramu nagih janji
Mung tekamu, kok yo ora wingi-wingi
Aku bungah, ning kudu kepriye iki
Saikine, aku uwis entuk ganti

Wis ono sisihanku, sing mlebu jroning atiku
Sak suwene sliramu ninggalke aku
Ojo kok salahke aku, ojo nesu karo aku
Wong tuaku, wis kebacut entuk mantu

Ora salah, yen sliramu nagih janji
Mung tekamu, kok yo ora wingi-wingi
Aku bungah, ning kudu kepriye iki
Saikine, aku uwis entuk ganti

reff :
Wis ono sisihanku, sing mlebu jroning atiku
Sak suwene sliramu ninggalke aku
Ojo kok salahke aku, ojo nesu karo aku
Wong tuaku, wis kebacut entuk mantu

Ora salah, yen sliramu nagih janji
Mung tekamu, kok yo ora wingi-wingi
Aku bungah, ning kudu kepriye iki
Saikine, aku uwis entuk ganti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *