Nelongso (nonik aprilia)

Versi: Nonik Aprilia

Banget ora ngiro, nelongso atiku
Sarawunge, kang adoh papane..
Pancen dipisahke, dening panggawene
Kang tansah sarju, mung tansah adu-adu..

Memanismu, kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir nora kendat, nggonku tansah mikir..
Ojo hanalongso, uriping manungso
Pasrah pasti, mring kersaning hyang widhi..

reff :
Banget ora ngiro, nelongso atiku
Sarawunge, kang adoh papane..
Pancen dipisahke, dening panggawene
Kang tansah sarju, mung tansah adu-adu..

Memanismu, kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir nora kendat, nggonku tansah mikir..
Ojo hanalongso, uriping manungso
Pasrah pasti, mring kersaning hyang widhi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *