Angin Wengi (dian kusuma)

Versi: Dian Kusuma

Angin ing wengi
Sumribit kroso jroning ati
Gegodhongan, podho gegojegan
Sajak koyo nyemoni

Ing wengi iki,
Esemu, tansah nggodha ati
Ora kendhat, anggonku nimbali
Nanging, ora ono wigati

Atimu opo ra kroso,
Tengah wengi sliramu tak kangeni
Kapan sliramu, biso ngerteni
Ojo mung, paring janji

Sepine wengi
Sansoyo angrerujit ati
Udan grimis, tumibo ing bumi
Soyo, kekes rasaning ati

reff :
Ing wengi iki,
Esemu, tansah nggodha ati
Ora kendhat, anggonku nimbali
Nanging, ora ono wigati

Atimu opo ra kroso,
Tengah wengi sliramu tak kangeni
Kapan sliramu, biso ngerteni
Ojo mung, paring janji

Sepine wengi
Sansoyo angrerujit ati
Udan grimis, tumibo ing bumi
Soyo, kekes rasaning ati

Udan grimis, tumibo ing bumi
Soyo, kekes rasaning ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *