Lare Gunung


Ciptaan : Manthous
Vokal : Nurhana
Produksi : Dasa Studio

KULO NIKI LARE NGGUNUNG,
ADOH KUTHO, MANGGENE TEN KAMPUNG
CEDHAK ALAS CEDHAK GRUMBUL, GUNG LIWANG-LIWUNG
DEDE MARGI, NANGING LURUNG..

LENDANG KLAMBI, JARIK’E KAWUNG
PAK’E KUNCUNG, MUNG BEBETAN SARUNG
ADOH RATU CAKET WATU, SAK GUNUNG-GUNUNG
KIRANG GAUL, ALIAS SRAWUNG..

NADYAN KULO, LARE NGGUNUNG
AMPUN SUPE, AMPUN LALI METUNG
NIAT NULUNG, NOPO MENTHUNG; KULO WONG BINGUNG,
RA DUWE BAPAK, RA DUWE BIYUNG..

ORA UDAN ORA MENDHUNG,
KOK JAMANE, PORO PIYAYI BINGUNG
MBIYEN PRIPUN, KOK RA DIPETUNG
TRIMAH NASIB, KULO LARE NGGUNUNG..

reff :
KULO NIKI LARE NGGUNUNG,
ADOH KUTHO, MANGGENE TEN KAMPUNG
CEDHAK ALAS CEDHAK GRUMBUL, GUNG LIWANG-LIWUNG
DEDE MARGI, NANGING LURUNG..

LENDANG KLAMBI, JARIK’E KAWUNG
PAK’E KUNCUNG, MUNG BEBETAN SARUNG
ADOH RATU CAKET WATU, SAK GUNUNG-GUNUNG
KIRANG GAUL, ALIAS SRAWUNG..

NADYAN KULO, LARE NGGUNUNG
AMPUN SUPE, AMPUN LALI METUNG
NIAT NULUNG, NOPO MENTHUNG; KULO WONG BINGUNG,
RA DUWE BAPAK, RA DUWE BIYUNG..

ORA UDAN ORA MENDHUNG,
KOK JAMANE, PORO PIYAYI BINGUNG
MBIYEN PRIPUN, KOK RA DIPETUNG
TRIMAH NASIB, KULO LARE-LARE NGGUNUNG..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=75eNbAauw1I

[ver: lyric]
[id: ouvuvcsn]
[ar: Nurhana]
[ti: Lare Gunung]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:23]
[00:01.95]LARE GUNUNG
[00:23.95]Versi : Nurhana
[00:26.95][02:18.44][03:03.31][03:26.49][05:21.83][06:03.34]
[00:29.15][03:28.49]***
[00:30.15][03:30.49]**
[00:31.15][03:31.49]*
[00:32.15][03:32.49]KULO NIKI LARE NGGUNUNG,
[00:37.02][03:39.21]ADOH KUTHO, MANGGENE TEN KAMPUNG
[00:45.24][03:48.90]CEDHAK ALAS CEDHAK GRUMBUL,
[00:50.34][03:56.23]GUNG LIWANG-LIWUNG,
[00:53.73][03:59.96]DEDE MARGI, NANGING LURUNG..
[01:01.55][04:09.62]LENDANG KLAMBI, JARIK’E KAWUNG
[01:09.26][04:16.37]PAK’E KUNCUNG, MUNG BEBETAN SARUNG
[01:19.65][04:27.19]ADOH RATU CAKET WATU, SAK GUNUNG-GUNUNG
[01:31.40][04:37.19]KIRANG GAUL, ALIAS SRAWUNG..
[01:41.36][04:46.64]NADYAN KULO, LARE NGGUNUNG
[01:48.63][04:53.74]AMPUN SUPE, AMPUN LALI METUNG
[01:59.02][05:05.14]NIAT NULUNG, NOPO MENTHUNG
[02:06.53][05:10.57]KULO WONG BINGUNG,
[02:09.94][05:14.93]RA DUWE BAPAK, RA DUWE BIYUNG..
[02:24.33][05:28.82]ORA UDAN ORA MENDHUNG,
[02:32.71][05:35.98]KOK JAMANE, PORO PIYAYI BINGUNG
[02:43.73][05:46.37]MBIYEN PRIPUN, KOK RA DIPETUNG
[02:53.01]TRIMAH NASIB, KULO LARE NGGUNUNG..
[03:06.50]==nurhana, lare gunung==
[05:54.90]TRIMAH NASIB, KULO LARE-LARE NGGUNUNG..

Advertisements

3 thoughts on “Lare Gunung

  1. Pingback: lirik langgam komplit jawa « SUWARNO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s