Lare Gunung

Versi: Nurhana

KULO NIKI LARE NGGUNUNG,
ADOH KUTHO, MANGGENE TEN KAMPUNG
CEDHAK ALAS CEDHAK GRUMBUL, GUNG LIWANG-LIWUNG
DEDE MARGI, NANGING LURUNG..

LENDANG KLAMBI, JARIK’E KAWUNG
PAK’E KUNCUNG, MUNG BEBETAN SARUNG
ADOH RATU CAKET WATU, SAK GUNUNG-GUNUNG
KIRANG GAUL, ALIAS SRAWUNG..

NADYAN KULO, LARE NGGUNUNG
AMPUN SUPE, AMPUN LALI METUNG
NIAT NULUNG, NOPO MENTHUNG; KULO WONG BINGUNG,
RA DUWE BAPAK, RA DUWE BIYUNG..

ORA UDAN ORA MENDHUNG,
KOK JAMANE, PORO PIYAYI BINGUNG
MBIYEN PRIPUN, KOK RA DIPETUNG
TRIMAH NASIB, KULO LARE NGGUNUNG..

reff :
KULO NIKI LARE NGGUNUNG,
ADOH KUTHO, MANGGENE TEN KAMPUNG
CEDHAK ALAS CEDHAK GRUMBUL, GUNG LIWANG-LIWUNG
DEDE MARGI, NANGING LURUNG..

LENDANG KLAMBI, JARIK’E KAWUNG
PAK’E KUNCUNG, MUNG BEBETAN SARUNG
ADOH RATU CAKET WATU, SAK GUNUNG-GUNUNG
KIRANG GAUL, ALIAS SRAWUNG..

NADYAN KULO, LARE NGGUNUNG
AMPUN SUPE, AMPUN LALI METUNG
NIAT NULUNG, NOPO MENTHUNG; KULO WONG BINGUNG,
RA DUWE BAPAK, RA DUWE BIYUNG..

ORA UDAN ORA MENDHUNG,
KOK JAMANE, PORO PIYAYI BINGUNG
MBIYEN PRIPUN, KOK RA DIPETUNG
TRIMAH NASIB, KULO LARE-LARE NGGUNUNG..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *