Nganteni

Versi: Reny Farida

Yo wis gedigi nasibe,
Sun nerimo paran anane
Arep njangkah sing weruh galure,
Kepingin tingkah kelendi carane

Sun nganteni welas asihe,
Kiro-kiro sopo tah ndane
Biso nggawe bungahe ati,
Myakne tentrem ayem urip sun iki

reff :
Gusti kuasandiko kulo nedi,
Saget ngayomi lelampahan niki
Gusti kuasandiko kulo nedi,
Mugi mayungi gesang kulo niki

Sun nganteni welas asihe,
Kiro-kiro sopo tah ndane
Biso nggawe bungahe ati,
Myakne tentrem ayem urip sun iki

reff :
Gusti kuasandiko kulo nedi,
Saget ngayomi lelampahan niki
Gusti kuasandiko kulo nedi,
Mugi mayungi gesang kulo niki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *