Wong Lanang (dewi rosalinda)

Versi: Dewi Rosalinda

Sing sepisan pindho wis sun warai,
Sing sepisan pindho sun wis titeni
Sing sepisan pindho wis sun omongi,
Sing sepisan pindho riko mesti lali

Wong lanang ojo kemlinthi,
Wong lanang ojo gampang nyulayani
Wong lanang ojo pethitha-pethithi,
Riko yo mas kari gedigi

Riko lungo awan bengi,
Lali anak lali rabi
Kadhung nuruti karepe ati,
Mbok welaso ambi isun iki

Tak dungakno akeh rejeki,
Nggowo peces iku kudu mesti
Njaluk paran biso dituruti,
Yo hang penting nyukupi ati
Nyukupi ati…

Osing polae isun rewel,
Osing polae isun bawel
Osing polae isun mberengkel,
Ojo riko nggereget ati

Sing sepisan pindho wis sun warai,
Sing sepisan pindho sun wis titeni
Sing sepisan pindho wis sun omongi,
Sing sepisan pindho riko mesti lali

Wong lanang ojo kemlinthi,
Wong lanang ojo gampang nyulayani
Wong lanang ojo pethitha-pethithi,
Riko yo mas kari gedigi

reff :
Riko lungo awan bengi,
Lali anak lali rabi
Kadhung nuruti karepe ati,
Mbok welaso ambi isun iki

Tak dungakno akeh rejeki,
Nggowo peces iku kudu mesti
Njaluk paran biso dituruti,
Yo hang penting nyukupi ati
Nyukupi ati…,kari gedigi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *