Ngangeni

Versi: Reny Farida

Ngangeni, larene ngangeni
Sampek-sampek kegowo nong impi
Katon-katonen gemuyune,
Hang cublek pipine

Ngangeni, larene ngangeni
Kadhung disawang osing malehi
Tapi sing gampang isun duweni,
Mergo akeh hang ndemeni

reff ;
Arane jodo hang ngatur wis ono,
Sopo ngerti bain isun dadi jodo riko
Dudu mergo ulihe ngawiti kerso,
Hang sun demeni, nono maning yo mung riko

reff :
Ngangeni, larene ngangeni
Kadhung disawang osing malehi
Tapi sing gampang isun duweni,
Mergo akeh hang ndemeni

reff :
Arane jodo hang ngatur wis ono,
Sopo ngerti bain isun dadi jodo riko
Dudu mergo ulihe ngawiti kerso,
Hang sun demeni, nono maning yo mung riko

Arane jodo hang ngatur wis ono,
Sopo ngerti bain isun dadi jodo riko
Dudu mergo ulihe ngawiti kerso,
Hang sun demeni, nono maning yo mung riko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *