Kesikso Kangen

Versi: Reny Farida

Sing koyo ademe bengi iki,
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati,
Apuwo riko, nono ngancani

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

reff :
Sepisan bain, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., nggudo

Kari kesikso, mergo kangen
Kari keroso, ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen,
Kesikso kangen, kari kenemenen

reff :
Sepisan bain, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., nggudo

Sepisan bain, riko ngatono
Masiyo tah wis, nong njero impen
Kari kesikso, sedino-dino
Rupan riko, sing leren-leren
Tekane…., nggudo
Tekane…., nggudo
Kari kesikso, mergo kangen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *